Helloj!

Jag är väldigt duktig på att gå på yogan på tisdagar och zumban på onsdagar varje vecka, jag är på väg ner till gymmet nu om en liten stund.

Men den där tredje träningen blir det lite hoppsan hejsan med. Då och då klämmer jag in en springtur, ibland blir det powerplate. Ibland blir det inte mer än de två och då blir jag lite sur på mig själv. Jag känner direkt i kroppen när jag inte tränar ordentligt och jag behöver mina 3 pass per vecka för att stänga av hjärnan och bara vara ett tag. Så nu måste jag hitta en klass eller kanske bara en bestämd tid en annan dag i veckan som jag kan komma ifrån. Helgerna är supersvåra just nu när vi har så mycket med nya lägenheten. Men jag skulle kunna köra fredagar… Jag får testa i morgon och se om det funkar. På så sätt har jag hela helgen fri att greja med annat.

Jag är för övrigt väldigt inne på svartvitt just nu, inte bara i inredning utan även kläder. I dag har jag på mig mina vita sneakers från KG, svarta jeans från Soso, vitt linne från Gap och en svartvit cardigan köpt på River Island. Det med en svart skinnjacka på toppen. Det är någonting med kontraster och icke-färger som kittlar min inspirationsnerv för tillfället.

Sen tycker jag alltid att blondiner verkligen passar i svart i övrigt, även om lösa hårstrån syns mer så lyser verkligen håret upp. Vitt är klurigare och måste vara i rätt nyans. Jag är  till exempel inget fan av creme, men allt vitt som slår lite i grått eller blått funkar bra till min mer askigare hårfärg. Små detaljer och i-landsproblem jag vet, men jag gillar att vara lite petig.

Jag suger förresten på att hitta på rubriker ibland…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Du är så himla fin Tess! Jag vill bara säga att jag gillar att läsa din blogg