Bebisgosemys

Lilla Seraphina som är Garths syster Tanyas och hennes man Zachs lilla bebis.

Guud, jag får sån bebislängtan när jag ser alla gravidmagar på bloggarna. Sofi Fahrman, Anine Bing, Trendenser (har fått bebisen nu, Grattis!) och givetvis Bella.

Jag är väldigt bebiskär och har alltid varit, men jag bestämde mig också väldigt tidigt för att göra hela giftermål-bebisgrejen på det gammeldagsa sättet. Jag är inte så traditionell i övrigt, jag tentade av skolan innan studenten (alla vännerna gick i året under eller över ändå), hoppade av konfirmationsläsningen (tokiga präster!) och har väl knappast gått den ”vanliga” vägen i livet. Men det här med giftermål och barn, det vill jag göra som mina föräldrar gjorde. Även om de skilde sig 4-5 år senare så tror jag verkligen på giftermål. Mycket är nog för att min pappa och styvmamma har varit gifta så länge och är väldigt lyckliga tillsammans.

Hade det inte varit för det så är det mycket möjligt att jag hade fått barn runt nu ungefär, som tur är har jag hittat precis rätt kille. Garth är precis lika barnkär som jag är och vi båda ser verkligen fram emot när den dagen kommer.

Vår egna lägenhet med 2 sovrum med plats för ett 3e är ett bra första steg på vägen… Tillsvidare får jag gosa, snusa och mysa med min svärsysterdotter Seraphina.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Åh, sicket fint namn!

  2. Vilka fina bilder!