Spännande Dag!

Jag och Garth på en av våra allra första dejter snart 3 år sedan. Då var vi på Pride festival i Brighton och nu köper vi lägenhet tillsammans!!

I dag är Dagen med stort D!

Om allting går som det ska så blir vi med lägenhet i dag och i så fall plockar vi antagligen upp nycklarna i kväll! Vilken grej! Snacka om ett stort kliv på livstrappan. Det är en helt annan grej att köpa eget i London än vad det är i Sverige och genomsnittsåldern för att äga sitt första boende här är runt 33-35 års ålder. Så jag och Garth är väldigt nöjda med att kunna göra det redan nu och börja klättra upp på ”the property ladder” som det kallas.

Vår sommar kommer att bli full av renovering och vi kommer antagligen inte att flytta in i lägenheten förrän i slutet av Juli. Men då kommer förhoppningsvis en del av renoveringen vara klar. Det som kommer att ta tid är att ansöka för tillstånd att bygga, det kan ta upp till två månader, så då får vi fokusera på de rummen som inte behöver tillstånd först och bo i den delen när vi flyttar in. Det kommer att bli lite hoppsan hejsan ett tag och vi är ganska nyfikna på hur långt vår budget kommer att ta oss i våra planer. Som tur är vi tålmodiga och kör så långt det går nu och efter det får saker falla på plats så fort vi kan få till det. Allt som allt har vi en 2 årsplan och en 5 årsplan. Men jag berättar lite mer om det vid ett annat tillfälle.

Nu sitter jag hemma i gamla lägenheten och väntar på en levererans av utemöblerna vi köpte för ett par veckor sedan. Jag hoppas att de får plats genom dörren…. Lite senare har jag en casting, men först ligger det en hel hög emails från förra veckan och väntar.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Vad spännande, lycka till!

 2. lycka till! håller tummarna att ni får lägenheten:)

 3. Så himla fin bild på er två! Hoppas ni får lägenheten!

 4. sandra Latas

  haha lönt att skriva genomsnittsåldern 😛 Jag och min man är gifta, studerar, 23 år gamla OCH äger eget… 33-35? Låter lite knasigt med tanke på att folk har barn och allt då.

  1. Hej Sandra!

   Ja, tyvärr är priserna så höga här i London och du måste ha en stor deposit, så det är genomsnittsåldern här just nu. (Stod i evening standard häromdagen). Jag har vänner som är 35 år gamla och har familj som fortfarande sparar till sin deposit! Det är helt sjukt!
   kram
   Tess