Sunday Funday

Söndag kan vara min favoritdag i veckan faktiskt!

Det är ganska sällan jag har plåtningar på måndagar och eftersom jag verkligen älskar mitt jobb så har jag ingen direkt söndagsångest. Däremot gillar jag att låta söndagen vara en riktigt chill och vilodag, kanske gå till gymmet och The Ship max. Det är en dag då jag tar hand om mig själv, umgås med Garth och vänner och bara lägger allt annat åt sidan.

I morse sov jag ut (till 11!!) vi tittade på Breaking Bad till 01.00 i går och jag var helt slut efter allt spring i butiker i går på dagen. Vi var på Heals, The Conran shop, Skandium och Selfridges bland annat. Vi har bestämt vilka stolar vi ska köpa, köpte en soffa och vi har ögonen på ett matbord, så det var en lyckad möbel-browsing dag.

Vi hade även ett möte med en arkitekt för att få lite input till lägenheten, det var himla intressant, förutom att jag var helt galet kissnödig hela mötet och var tvungen att springa på damernas mitt i allt. Problemet med liten blåsa och stor vattenkonsumtion. Garth påminner mig alltid till mig att gå på ladies innan vi lämnar hemmet/restaurangen/baren, men jag måste ändå alltid leta upp en toa i en pub, starbucks eller varuhus när vi är på stan. Jag dricker mycket vatten, så jag har inte diabetes eller någon annan sjukdom, bara törstig helt enkelt.

I dag är planen att ge mig ut på en löptur runt parken, det är ganska så fint väder och hela London står i blom. Då springer jag hellre ute än svettas inne på gymmet. Jag har varit lat de senaste veckorna och har bara klämt in 2 gymdagar i veckan, det räcker inte, så nu ska jag verkligen försöka få till det på söndagar med. Varannan dag är min ultimata tränings-formula.

I eftermiddag ska jag och Garth möta upp Nanna och kanske ett till glatt svenskgäng nere på Ship. Det är verkligen kul att gå dit igen nu när de har byggt ut och man inte behöver trängas så mycket längre.

Jag har ju helt glömt bort att visa vad det var jag köpte på Banana Republic, det kommer senare under dagen…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Hej ! Åker till london på onsdag! Hur är vädret ? Vad bör man packa för kläder ? 🙂 såg en tjej på en annan blogg som gått i klänning med bara ben ! Är det verkligen så varmt ? 🙂

  1. Hej Erica!

   Vad kul att du ska till London! Det är väldigt upp och ner just nu, en dag var den 20°C och nu är det mer 12°C så packa för båda (layers).

   kram
   Tess