Lördag

I går kväll kände vi att vi behövde tänka på annat, så vi tog med vår vän Frank till The Ship och åt varsin köttbit och drack deras goda Malbec.

Det var nice att bara sitta och äta och snacka, ta det lungt och bara tänka på annat en stund. Nu finns det inte mycket mer för oss att göra än att vänta på besked från banken om att pengarna är överförda. Kontrakten är nämligen redan påskrivna och liger hos vår advokat och väntar. *Håller tummarna för måndag*.

I dag ska vi möta upp med en arkitekt och få lite råd angående ombyggnaden, Heals har ett speciellt event lite då och då, där man helt gratis kan boka in sig på ett möta med en arkitekt i 30 minuter. Vi har redan en arkitekt, men det skadar aldrig att få mer input.

Sen i eftermiddag ska jag sätta mig ner och svara på alla skönhetsfrågorna ni har ställt, jag har läst igenom dem och det är mycket intressanta grejer.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Har merkelig nok ikke fått med meg det innlegget… Jeg lurer på om du kan fortelle om dine yndlingsprodukter av både hudpleie og sminke?
    Også håper jeg det ordner seg med leiligheten for dere. For et latterlig system de har der.