Stress!

Fy fan för att köpa lägenhet här i London!

Det här är utan tvekan det mest stressfyllda tiden i hela mitt vuxna liv. Det är så många olika saker som ska göras, så många led av människor, så dåligt reglerat och antingen vill folk lura en eller så är de inkompetenta. Vilda Västern! Nu när vi trodde att allting var nästan klart så kommer det givetvis ett nytt hinder, det är never ending!!

I morgon står vi återigen framför ett make eller break situation och antingen blir lägenheten vår eller så faller allting igenom och vi förlorar allt och måste börja om från början igen (många pundare fattigare bör tilläggas). Vi försöker att köpa en vanlig lägenhet, till ett vanligt pris, ingenting speciellt, vi har gjort allt vi behöver göra, skrivit på allt, ansökt och har allt färdigt. Men ändå är vi så pass utsatta fortfarande. Det känns verkligen som att man som köpare har så extremt lite att säga till om och att säljare, mäklare och advokater kan fucka runt en precis hur de vill. Vi är så otroligt hjälplösa i hela processen!

Så om jag har verkat lite trött och frustrerad på senaste så förstår ni varför nu. Jag vill bara att det här ska vara över så att vi kan få vår lägenhet.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Hoppas att allt löser sig nu!

 2. Håller tummar och tår…..
  Kram Malin

 3. Lycka till!!! Ska verkligen hålla tummarna jag också. Trist att det ska vara så himla svårt

 4. Håller tummarna!

 5. Stackare!!! Hoppas verkligen allting går igenom och att ni får den. Kram

 6. Håller tummarna 🙂

 7. Vad hemskt det låter, förstår att ni väntat så länge. Förhoppningsvis löser det ju sig, om ni inte får denna så kanske det kommer något bättre. Men sjukt att det är så ojämn maktfördelning i ett modernt västerländskt land. Ibland blir det så uppenbart hur bra Sverige är, även om man kanske inte vill bo här så är vi ju löjligt skyddade från i princip allt som går att skydda oss från. Inte många andra länder där det är så… Eh, tappade tråden lite. Men lycka till nu och hoppas ni inte stressar upp er helt!

 8. Usch jag har hört om hur svårt det är! Min pojkväns syster har precis köpt lägenhet i London och hans bror ett hus utanför, tror dom hade en himla tur för trots vad dom trodde gick det hyfsat smidigt. Men dyrt såklart med solicitors, surveys osv.. Håller tummarna för er!
  x