Gröt med Äpple och Kanel

God Morgon kompisar! I dag jobbar jag för en tidning och plåtar beauty hela dagen.

Jag har tröttnat lite på att äta min vanliga grekiska yoghurt och granola varje dag. Så just nu äter jag istället gröt gjord på ekologisk havre, mandelmjölk, ett rivet ekologiskt äpple, kanel, 1 tsk manuka honung och alla olika frön jag har hemma. Sååååååååååååå gott! Jag är helt salig över alla smakerna i den här frukostskålen.

Detta med kaffe och dagens vitaminer, nu är jag redo, vi ses i studion!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Mums! Jag har precis börjat med att ha i ett rått ägg i min havregrynsgröt! Har alltid trott det inte alls är ngt vidare, men så fel jag haft för det är SÅ gott! 🙂
  Kram

  1. Hej Ellen!
   Rått ägg? Det låter inte så gott, men tar hand om proteinet for sure! Man kanske ska testa…
   kram
   Tess

 2. Japp, rått ägg! Jag vet, låter inget vidare men det är verkligen supergott! Knäck ägget när gröten kokat upp o rör om ordentligt i ca 30-40 sek. Klart! 🙂
  Kram