Gårdagens Outfit

Fotograf – Caroline Ekberg

Jeans och t-shirt – H&M, skor – Zara, clutch – River Island, jacka – Mango, ”love” ring – Accessorize och solglasögon – Ray-ban.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Välkomna på bloppis i min blogg! Massa fina grejer till riktigt grymma priser!
  Nytt och begagnat! 🙂
  Nu finns det även häst och ryttarutrustning, allt nytt från nerlagd butik för hästintresserade människor! 🙂

  Vi ses!

 2. Väldigt snyggt Tess! Wow = )

 3. Fiiint! 🙂

 4. Hej! Undrar bara, tog du på dig skorna just för fototillfället, eller knatade du runt i dem hela dagen? De ser nämligen så sjukt obekväma ut… Impad om du använde dem även före/efter fotningen! Känns som om många bloggare slänger på sig pumps när det ska tas bilder, men man undrar ju om de verkligen går runt i dem hela dagarna. Det är inget negativt menat utan bara nyfikenhet 🙂

  1. Hej Johanna!

   Jag har alltid platta skor på mig när jag springer mellan mina castingar, det funkar inte med kullerstenar och rulltrappor annars, men så fort jag är utanför så byter jag om till klackar. Annars har jag oftast klackar på mig hela dagen om jag inte jobbar. Det beror lite på vad jag ska göra på dagen och om jag kommer att behöva gå mycket.

   De är inte så höga de här vita klackarna, så faktiskt mer bekväma än vad man skulle kunna tro.

   Kram
   Tess