The Ring of Love

Jag vaknade tidigt i morse av en riktigt jobbig dröm, det var så skönt att vakna och inse att det inte var på riktigt, men tror ni inte att jag somnar om och drömmer samma dröm igen fast ännu värre! Usch för hemska drömmar, som tur var drömmer jag mardrömmar väldigt sällan, men när de väl kommer då är de riktigt riktigt ruskiga och hela kroppen känner av drömmer ett bra tag efter att jag har vaknat och gått upp. Nu efter en kaffe och frukost känns det lite bättre.

För att prata om någonting lite roligare, så hittade jag den här fina lilla love-ringen inne på Accessorize för ynka £4, den bor på min hand för tillfället och påminner mig om allt och alla jag älskar. Jag faller väldigt sällan för smycken, men just den här tyckte jag var väldigt fin.

Jag är även väldigt sugen på det här halsbandet från Thomas Sabo.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Jag bor i Australien, och en av de största siterna för kvinnor publicerade en hyllande artikel för ditt Debenhamsjobb idag, tänkte att du kanske ville se!

  http://www.mamamia.com.au/entertainment/debenhams-ad-campaign/

  1. Hej lena!

   Vad kul!! Tack för att du länkade! Kampanjen var verkligen ett bra initiativ av Debenhams!
   kram
   Tess