You Found Me!

Min fina läsare Hanna hittade mig i inflight-tidningen mellan Nigeria och Sydafrika och skickade mig den här bilden.

Det är alltid lika kul när ni hittar mig lite här och var. Hemma i Sverige gör jag väldigt lite jobb, men här i England har jag alltid någonting ute, om det inte är ett tidningsomslag eller kampanj så är det en reklamfilm eller katalog.

Jag har varit ansiktet utåt för Sekonda Seksy klockor i nästan 7 år nu och vi filmar fortfarande nya reklamfilmer, idents och plåtar nya bilder. De är supergulliga och jag har verkligen haft tur som har fått jobba med dem så länge.

Tack för bilden Hanna!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Jag såg också en bild med Sekonda Seksy klockor på dig! Det var på ett flyg hem från Puerto Rico häromdagen men jag minns inte om det var från PR till Miami, från Miami till Madrid eller från Madrid till Köpenhamn.. Kunde inte ta bild för min telefon låg nerpackad långt borta 😉 Fick titta några extra gånger för att se till att det verkligen var du!