Smoothie detox Dag 4 – Frukost

Dag 4! I dag ska jag börja med en liten sallad gjord på grönsakerna som jag annars hade stoppat i mixern till lunch.

Jag förstår om ni börjar bli trötta på bilder av smoothies, frukt och grönsaker, men det är bara ett par dagar till och sen är det över. Jag försöker att låta detox-inläggen bli extrainlägg under dagen, så att de inte påverkar det vanliga i bloggen.

I dag plåtar jag för ett stort skönhetsmärke, så jag förberedde den här smoothien i går kväll. Den är riktigt god för övrigt, men som alltid lite frukttung på morgonen. Jag försökte få med så mycket olika goda grejer som möjligt och jag hoppas att den här och salladen till lunch håller min energi uppe i dag:

Frukost-smoothie 4 ;

1/2 honungsmelon
1 kiwi
6 jordgubbar
1 näve hallon
2 ekologiska morötter
1 ekologiskt äpple
2 stjälkar mynta
1/2 msk wheat grass

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Hej!

  Jag är på gång att flytta till London, och jag har verkligen ingen aning om vart man ska bo och tänkte om du kunde ge lite tips på bra områden. Jag kommer att plugga i några år vilket betyder att jag inte har alltför mycket pengar att lägga ner på en lägenhet, så hyra känns också mer aktuellt än att köpa något. 🙂

  Tack för en bra blogg!

  1. Hej Elinor!

   Problemet med att bo i London är att hitta var man trivs bäst, det är så enormt stort och vissa typer av människor graviterar mot vissa typer av områden. Om jag jämför med Stockholm så skulle jag säga att Östermalm – Chelsea, South Kensington, fulham. Sydväst Söder – Hackney, Hoxton, Dalston, Bethnal green etc. Jag gillar alla dessa områden + Battersea, Clapham, Highgate, Marylebone, Nottinghill, Richmond etc. Zon 1 kommer alltid att vara dyrast, så jag skulle rekommendera att kolla i Zon 2 – 5 istället. Jag har alltid bott i zon 2 själv. Zonerna hittar du på tunnelbanekartan –
   http://www.google.co.uk/imgres?imgurl=http://www.tubemap.com/sites/all/themes/tubemap/images/tubemap-image-web.png&imgrefurl=http://www.tubemap.com/&h=1215&w=1600&sz=454&tbnid=ghPPy_5ZMDWCtM:&tbnh=91&tbnw=120&zoom=1&usg=__ZFDVRq31niCG_eyW3MWJw7YsXPw=&docid=rxUd4AOkw5ZzxM&sa=X&ei=dKNNUYzzCua_0QXnwoBg&ved=0CEwQ9QEwAw&dur=327

   De flesta hyr med någon då det är mycket billigare än att bo själv. Om du vill hyra med andra tycker jag att du ska kolla in sidan – Easyrommate.co.uk eller om du vill hyra själv – primelocation eller rightmove.

   Lycka till
   Kram
   Tess

 2. Den såg riktigt god ut! Tycker du att det funkar bra att förbereda smoothien kvällen innan? Har nämligen svårt att göra smoothies på morgonen eftersom jag vaknar först och inte vill väcka hela huset 🙂 xx

  1. Hej Anna!

   Det är absolut inga problem! Ställ den i kylen och låt den inte stå för längre än 24 timmar. Den kan sätta sig lite, så se till att blanda den innan du dricker den bara.
   kram
   Tess