Smoothie detox Dag 3 – Middag

Jag trodde aldrig att jag skulle palla 3 dagar av bara smoothies, men det har gått bra!

Till lunch idag fuskade jag lite och drack av de smoothisarna som jag hade i kylen, det fanns en hel del kvar från frukosten så det fick slinka med.

Garth tar med sig det som blir över av mina middagar till jobbet och dricker det som frukost och även han säger att han har känt sig full av energi. Jag hade ingen huvudvärk idag och var väldigt positiv och glad, till jag blev hungrig, då blev jag en riktig grump. Så det gamla blodsockerproblemet som vanligt.

I kväll var jag ganska så hungrig och efter den söta frukostsmoothisen så ville jag ha mer grönsaker och den här gången skulle det bli godare och det blev det! Mest tack vare att jag verkligen gillar smaken av rödbeta.

Dagens smoothierecept blev detta;

2 rödbetor
1 näve blåbär
1 ekologiskt äpple
2 morötter (skalade då de inte är ekologiska)
1 sellerstav
1/2 gurka
1/2 msk Chia seeds
3 msk Hemp protein
is

Jag drack upp hela kalaset och avslutade med en kopp grönt té. Jag har även gjort min frukostsmoothie till i morgon. Jag jobbar för ett stort skönhetsmärke och vill inte komma dit och vara den ”skumma smoothietjejen” så jag tar med mig en flaska av frukosten, men har även gjort en liten sallad att knapra på till lunch, annars hade jag nog fortsatt ända till lördag. Nu blir det en sallad i morgon och en hemgjord grönsakssoppa till middag på lördag.  Nästa detox får bli längre.

Nu blir det lite tv och sen sängen. Hoppas jag sover lika bra i natt som jag gjorde igår.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *