Smoothie Detox Dag 3 – Frukost

Dag 3 är ni redo?

Jag sov sjukt bra i natt, men svettades massor. Jag har hört att det är ganska vanligt och handlar om att kroppen rensar ut. Jag har även blivit väldigt vit om tungan som man blir när man detoxar. De säger att när det försvinner ska man sluta detoxa, för då är man klar. Den längsta detoxen jag har läst om varade i 90 dagar, men det låter helt galet i mina öron och j*klar vilken tid den här personen måste ha lagt ner på att göra sina juicer. Jag nöjer mig med en kort detox den här gången. men jag måste erkänna att jag mår himla bra, trots att det är den värsta veckan i månaden och jag brukar bli lite trött under den tiden har jag faktiskt riktigt mycket energi. Det är mycket möjligt att jag går till gymmet igen i kväll, 3 dagar i rad! Det har aldrig hänt förut!

I dag tog jag inspiration från det här receptet och det blev den godaste smoothien hittills. Ganska fruktig, men det känns helt ok i början av dagen.

Här är receptet på min godaste smoothie hittills;

2 ekologiska morötter
2 apelsiner
1 mango
2 stjälkar mynta
1/2 msk wheat grass pulver

Vad drack ni som detoxar till frukost?

Nu ska jag göra mig i ordning och möta upp Carro, vi tänkte gå till parken och plåta lite. Vädret är helt ok, så det kommer att bli super kul!

Vela mixer från Bugatti

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *