Blåsotat och Rosakysst – Produkter

Vad kul att så många ville veta vilka produkter jag använde till den här looken. Jag ska se om jag hinner knåpa ihop en ”How-to” video under helgen, men till dess kan ni få en sneak peak på vilka produkter jag använde.

Blåsotade ögon med rosakyssta kinder och läppar;

Bas – Make up store loose powder i ”cream”, Make up store Wonder powder i ”Kalahari”, Bobbi Brown corrector i ”Light Bisque” och Bobbi Brown Creamy concealer i ”Sand”.

KinderTopshop blush ”Head over heels”, YSL bronzing powder ”Terre Saharienne collector” och Chanel bronzer ”Soleil tan de chanel”.

Ögon Shu Uemura ögonfransböjare, Make up store cybershadow ”Meteor”, Urban Decay eyeshadow primer potion, Chanel eyebrow pencil ”Clair”, Sensai eyeshadow palette ”Shira Kasane” och Lancome mascara ” Hypnose Star”.

Sensai eye shadow paletten innehåller förutom skuggor även en gel liner som jag använde till att både lägga en linje ovanpå locket, under och inuti ögat både uppe och nere. En ”one-stop-shop” produkt för utekvällens öga.

Läppar – Face Stockholm läppglans, 3 och 6 blandat

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Jaa gör en video med basen och allting! Skulle bli så glad då jag tycker detta är den perfekta sminklooken båda för att ögonen är supersnyggancoch din hud ser strålande och helt perfekt ut! Men det är nog för att du alltid är så snygg!

  2. Ursnygg look. Video skulle uppskattas mycket! Den förra var ju så bra också:)