Tiny Grass is Dreaming

Jag tror inte att ni förstår hur trött jag var igår, egentligen är det larvigt med tanke på att jag bara satt på ett tåg i typ 9 timmar, men det är någonting väldigt tröttande med att resa, trots att man själv inte står för själva rörelsen.

Jag kom till Kings Cross vid 22.00 och jag och Garth bestämde oss för att vi behövde en liten pick me up, så vi pep ner till vår kinarestaurang runt hörnet (som tur var har de öppet sent) och delade på en av deras ”feast” menyer. Det blev pekinganka, salt and pepper lobster, tigerräkor, beef och egg fried rice. Ja, vi rullade därifrån!

Kanske inte världens nyttigaste och inte så bra att äta sent på kvällen, men efter min lilla kopp soppa jag fick till lunch så hade jag kunnat tugga av min högra arm. Så ett bra exempel på att man gör dåliga val och överäter om man blir för hungrig. Men det är ok, ibland händer det och då får man tillämpa 80/20 regeln. Var duktig 80% av tiden så får du göra hur du vill med de resterande 20%.

I dag sitter jag hemma i Garths mysigaste luvtröja, med håret i en knut och grejar framför datorn. Jag sov till 11 i morse och vaknade helt seg i skallen, men det är kanske inte så konstigt. Nu ska jag precis ner till conciergen och hämta ett allergitest inför mitt jobb i morgon. Jag bokade det där skönhetsjobbet som jag gick på recallen för tidigare i veckan (yay för mig!). Men det betyder att de ska färga mitt hår… de har lovat att det ska vara inom blont, men jag har faktiskt ingen aning om vilken nyans det kommer att bli, så det ska bli intressant. Jag har ingeting emot att bli en smula mörkare nu, men jag hoppas ändå på att de är mer av en toning som jag kan tvätta ut, om jag inte skulle tycka om det.

Spännade och lite läskigt för mig som är ett kontrollfreak.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Grattis grattis till jobbet! Kul att få följa dig från första provfotning (tappade helt ordet här? 🙂 ) via recall och till sist bokning! Jag förstår vad du menar med att du är nervös inför färgningen, om det är något jag är kontroll freak över så är det mitt hår. Har gått samma frisör i måååånga år.. Men jag tror det går bra, och som du säger så är det förhoppningsvis bara en lättare toning! Vad var det för allergi test du ska ta? läste det först som att det var för att testa så att du inte är allergisk mot hårfärgen, haha 🙂 Nu ska jag ta mitt dunderförkylda jag och trycka i mig frukt. Kram

  2. Åh va spännande ändå att färga håret. Förändring är alltid kul!:)

  3. Hej Tess! Jag bor precis vid Kings Cross i korridor på Pentonville Road och undrar såklart vad det är för kinesisk restaurang du var på? Det låter jätte gott! Lycka till imorgon!

  4. Hej! Jag bor också i London men har problem när det kommer till att hitta en frisör som är duktig på blont hår. Jag vill att det ska bli så naturligt som möjligt. Nu åker jag hem till Sverige för att slinga mig men jag vill ha en frisör här så jag slipper planera mina hemvändor efter utväxt! Vart går du? Eller har du några andra blonda skandinaviska vänner som vet någon duktigt? /Ebba