Bloggfotograf i London?

Jag skulle verkligen vilja få upp bildkvalitén här på bloggen, men eftersom min ”fotograf” (Garth hehe) jobbar väldigt mycket så blir det väldigt få dagens här på bloggen för tillfället.

Så om du bor i London (ännu bättre om det är runt sw) är fotointresserad och skulle tycka att det vore roligt att experimentera lite runt ”dagens” konceptet någon gång då och då så får du gärna emaila mig på Tess@Stureplan.se.

Du behöver absolut inte vara proffsfotograf, det handlar mer om kreativitet och intresse och jag är en väldigt tålmodig modell 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Hej, Tess! Skulle värkligen kunde rekommendera att gå till införskaffelse av en liten "remote control" till eran systemkamera. 🙂 Om jeg minns korrekt så har Garth en systemkamera, eller hur? Jag köpte själv en ny systemkamera endast några veckor tillbaks, och efter bara några dar sprang jag direkt tills affären för att även införskaffa en liten fjärrkontroll. Och gissa om mitt blogg-liv blivit enklare sen dess! 😀 Dom är värkligen sjuuuuuukt smidiga. Sen vore det ennu smidigare att ta dagens om man även har en tripod åt kameran, men man klarar sig utan. 🙂 Du kan jo själv titta innom min blogg och se hur bilderna blir med endast fjärrkontroll och systemkamera (vet också att fjärrkontrollen även funkar med min G12a, men har inte testat än…). Jag tycker ju dom blir rätt så fina, även om dom inte direkt är några proffsbilder. 😉 Bara ett litet tips!

  1. Hej Maja!
   Jag har faktiskt både fjärrkontroll och tripod, men det blir aldrig lika bra som när någon håller i kameran och det slutar alltid med att jag inte tycker att bilderna är tillräckligt bra för att använda tyvärr. Men tack för tipset ändå 🙂
   kram
   Tess

 2. Åh vad synd att jag fyttade hem i somras! Det där hade varit perfekt för mig, har verkligen svårt att hitta modeller som vill vara kreativa och låta mig testa mig fram. Åh, vad bittert det känns nu haha! Men jag hoppas du hittar någon 🙂

 3. Inte för att vara otrevlig men det låter väldigt drygt att be någon komma och fota dig till din lilla blogg? För vilken betalning då? Vad ska den personen få ut av det egentligen? Blir så chockad över vad vissa bloggare skriver ibland…

  1. Hej Hannah! Ja, varför skulle en amatörfotograf vilja få plåta en professionell modell gratis och samtidigt få publicitet på en blogg som faktiskt inte är så liten…

 4. Råkar veta att den här killen försöker break’a som fotograf, och skulle säkert inte alls vara främmande att få arbeta med en pro-modell:

  http://www.donaldmichaelchambers.com/