Söta lilla byn

Mytholmroyd var en riktigt gullig liten by med söta butiker och en stor flod som rinner rakt igenom. Det var lite synd att vi plåtade inomhus faktiskt, även om det nog var lite varmare.

Allt gick bra, typisk katalogplåtning med många outfits och trevligt team. Nu har jag precis påbörjat den 4.5 timmar långa tågresan hem. Jag är helt död i hjärnan och efter jag har bytt tåg i Leeds så ska jag dra min stora pälshuva över ögonen och sova som en liten griskulting resten av vägen. I can’t wait!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Hej!

    Kom att tänka på en sak idag som vore kul om du skrev om på temat lägenhetsletning. jo det vore intressant att
    få höra dina tankar och funderingar kring vad man får för pearna i london jämfört med stockholm. förstår att det är i london ni vill bo men vore kul att få läsa lite jämförelser osv. de flesta som varit i london vet ju att husstandarden kan variera ganska kraftigt osv. ha det fint & hoppas ni hittar något!

  2. Va himla mysigt 🙂