Kalla mig husfrun!

I dag har jag spenderat halva dagen med jobb framför datorn och andra halvan har jag tvättat och bakat.

Det blev mina nästan vetefria bröd igen, de är så galet goda! Sen testade jag även att göra bröd med morot och yoghurt som blev riktigt goda de med. Jag har i mycket frön, rågflingor, bovete, havregryn och lite grahamsmjöl när jag bakar. För att skippa vanligt vitt vetemjöl.

Vi var även och kollade på 3 lägenheter nu på kvällskvisten, tyvärr ingenting som var rätt för oss. Nu ligger vi i sängen redan, jag har ett jobb långt borta i tjottahejti så en taxi hämtar mig 04.50 i morgon och sedan ska jag åka tåg i 4 timmar…

Natti Natti!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Åh, lust att lägga upp recepten? 🙂

  2. Angelica

    Håller med föregående! 🙂 recept vore kul! 🙂

  3. Ok, de andra hann före: would love the recipes please! särskilt för morot och yoghurt bröd, låter sjukt gott!

  4. Åh det ser riktigt gott ut! gärna recept 🙂

  5. Jaaaa, recept, snääälla råå;)

  6. Jaaa! Vill hemskt gärna ha receptet! 🙂