Puss på er!

Ni får en puss för att ni har blivit så himla duktiga på att kommentera här på bloggen, det värmer verkligen och det gör stor skillnad att veta att ni finns där.Visst ser jag siffror på statistiken, men när ni kommenterar så blir ni ”riktiga” personer. Och jag känner igen er om ni kommenterar ofta, det är jätte mysigt!

Nu har jag precis varit nere på yogan, herre min skapare vad svag jag har blivit under de månaderna jag inte har yogat. I slutet av förra sommaren började jag tycka att yogan var för lätt och att den inte gjorde så mycket, i dag var det riktigt jobbigt, trots att vi alltid kör samma övningar. Jag har varit med min Ashtangayoga-lärare Shaun nu i över 6 år, häftigt va! Jag kan hans klass utan och innan och även de variatioerna han slänger in. Det gör att jag verkligen kan jämföra från gång till gång. Om jag vill ha någotning nytt så går jag på en av Jamies klasser istället för han kör en helt annan ashtangarutin.

Ashtanga är en snabbare form av yoga där du antingen är i konstant rörelse eller i en statisk position där musklerna verkligen arbetar, det är aldrig något stopp och väldigt lite vila. I min klass är vi hälften killar och hälften tjejer och killarna är nog de som är svettigast efter. Ashtanga yoga = core+stretch+cardio+statiska övningar.

Om ni gillar lugnare yoga så skulle jag istället rekommendera Hatha eller Iyengar yoga. Jag är däremot ingen fan av Bikram då det är otroligt lätt att överstretcha och skada sig i hög värme.

Testa Ashtanga  yoga vettja!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Hej Tess!
    Ville bara tacka för det super goda granola receptet. Väldans populärt här hemma, även min pojkvän äter mängder av det 🙂 Tack!

    Leinda

  2. Åh roligt att kommentarerna blivit fler senaste tiden har jag legat sjukt mycket efter med bloggläsande och därför mest läst i reader och knappt kommenterat. Men har tidigare tänkt att du förtjänar fler kommentarer än de du får.

    Jag tänkte komma med ett tips för dig som vill äta nyttigt och är känslig för vetemjöl http://nillaskitchen.com/ hon lagar mycket allergivänlig mat med hälsotema, som dessutom verkar riktigt god. Såg henne på instagram och tänkte direkt på dig när jag såg några brödbullar.