New In – Ray-Bans

Ray-Ban tok som jag är kunde jag inte låta bli att beställa hem dessa snyggingar från Sunglassesshop.com.

Jag tror att jag beställde dem i Torsdags och de kom i Lördags, så galet snabbt med tanke på att jag bor i utlandet!

De ska i första hand få susa ner för backen med mig i franska alperna i slutet av månaden och efter det hänga på min näsa under större delen av sommarmånaderna. Jag älskar att de har grönt spegelglas, även om det gör dem en smula knepiga att fotografera utan att få till ett ofrivilligt självporträtt.

Modellen heter 4125 ”Matte Transparent Mirrored Green” 646/19

Ni missar väl inte att ni kan vinna dessa eller ett annat valfritt par Ray-Bans här? Tävlingen pågår till i slutet på denna vecka.

Så fort vi får en solig dag så ska jag visa dem på. I love!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Men dör vad snygga!