Tess för RoyalDesign

Morsning korsning!

Jag har vaknat upp här ute på Ekerö och ska packa mina väskor och bege mig in till stna. mitt plan går inte förrän runt 6, men jag tänkte möta upp Mamma och ett par vänner innan dess. Väskorna kan jag lämna hos Mammas kille som bor på Linnégatan.

Jag behövde åka in och köpa Pappas globalkniv på RoyalDesigns butik i Sturegallerian innan jul och det var så kul att det är stora bilder på mig i alla fönster och i hela butiken. Det är kul att få göra lite modelljobb i Sverige, det händer tyvärr inta så himla ofta. Men nu finns jag iaf i hela RoyalDesigns butik och på deras .se sida och .co.uk sida med. Kul!

Jag har förresten precis fått in en bokning från min tyska agentur, så jag ska till Hannover och plåta katalog mellan den 8e-10e januari. MOT öppnar redan den 2a så jag gissar att jag kommer att börja jobba lite från den 4e ungefär. Det verkar även bli lite Marks and Spencers och ett par andra katalogjobb i London under Januari. Det är nice med en rivstart på året.

Nu ska jag packa ihop alla julklappar och annat smått och gott. Hoppas att de får plats i väskan!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer