Välkommen hem!

Photo

Det låg ett fint paket från Glossybox och väntade på mig när jag landade i Sverige!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Hej Tess, tusen tack för ditt svar 🙂

  Finns det någon extra bra tandtråd du kan rekommendera? Och använder du någon specifik tandkräm, munsköljning som är grymma? Sedan undrar jag om eltandborste är bättre en än vanlig tandborste?
  Och vilka Crest white strips använder du från denna blekning? finns massa olika produkter vilket är mest effektivt och bäst? Tänkte beställa den.. är den verkligen bra samt skonsam? Skulle bli så glad över ett svar.. sorry, att det vart lite för många frågor 🙂

  Have a wonderful day!

  1. Hej Melissa!

   Tandtråd är individuellt beroende på vad man tycker om, här hemma använder vi Johnson’s platta vaxade, men om du har problem att komma ner mellan tänderna så kan du köpa en som heter ”glide” som är teflonklädd och glider ner mellan tänderna mycket lättare.

   Tandkräm spelar egentligen inte så stor roll vilken du köper, den vanliga sorten är helt ok. Många av de tandkrämer som ”bleker” polerar egentligen bara tanden och gör på så sätt att det faktiskt kan bli mer missfärgningar på tänderna eftersom de repar emaljen.

   Jag använder ett par olika varainter av Crest, men om du är orolig för att det ska vara för starkt så kan du alltid köra på orginalet. Jag tycker att jag får mycket mindre ilande i tänderna av crest än av de andra blekmedlerna jag har testat. Det är även viktigt att inte använda blekprodukter för mycket för det liter på emaljen.

   Munskölj ska man vara försiktig med och välja noga. 0.2% munskölj är bäst, så som flux och sb12 duo. Detta är för att munskölj som listerin faktiskt tar bort flourlagret som tandcremen har lämnat på tänderna. Så se alltid till att sköjen har 0.2% i flourhalt.

   När det kommer till eltanborstar så finns det undersökningar som visar att man borstar 50% bättre med en eltanborste. mest för att de flesta går på tid faktiskt.

   kram!
   Tess

 2. Btw, glömde tillägga att de sägs att de ilar väldigt mycket.. är inte det skadligt? vill gärna pröva den men vågar inte då alla säger att de ilar väldans.. Kram, kram