3 nya sminkfavoriter

De här 3 produkterna fick jag på ett eller annat sätt på min födelsedag, en kom i goodiebagen och de andra två fick jag av min fina vän Kicki.

YSL ”Terre saharienne collector” bronzing powder. Det här solpudret har jag använt varje dag sedan jag fick det och den största anledningen till det är att det är så praktiskt att ha 3 helt olika nyanser i en och samma ask. Om jag kör en guldigare sminkning så lägger jag på mer av persikofärgen på kindbenet, men när jag kör på taupe eller gråblått så använder jag den mer rosa nyansen. Den mörkare färgen är bra att lägga under kindbenet för mer definition. Det är alldeles perfekt mycket pigment i färgerna och blir varken kakigt eller för matt. Den här produkten kommer att användas flitigt vill jag lova.

– Sensai eyeshadow palette ”Shira Kasane” Jag brukar inte vara något större fan av förvalda skuggor som säljs tillsammans, men när jag testade den här i lördags så blev jag väldigt positivt överraskad. Speciellt de två mörkare skuggorna var otroligt fina tillsammans och blandade in i varandra väldigt enkelt. Jag gillar även att den mörkaste färgen var lite tyngre än de andra, för det känns ofta som att det är tvärtom och att jag får hålla på att bygga upp skuggan. För mig var det även otippade färger som såg mycket bättre ut på ögat än vad de gör i asken. Ett stort plus för att skuggorna, med hjälp av lite ögonprimer, satt på hela natten och för att den kommer med en eyeliner om man behöver. Själv har jag en favorit från bobbi brown, så jag har inte testat den än, men den är perfekt när jag ska ut och resa.

– Yves Rocher ”loose pearls”. Jag har denna i både en bronsig brun och en guldig nyans och jag har i första hand använt dem till castingar då de har bett om lite mer make up. Guld och brunt passar på de flesta, speciellt om man har lite solkysst hud. Pigmentet är himla bra och trots att det är en lös skugga så är den lätt att få jämn och smular inte allt för mycket. Alla tummar upp från mig!

ENGLISH – These are 3 of my favourite new make up products I have tried recently. I got two of them from my friend Kicki and the third one came in the goodiebag at my party. It’s the YSL ”Terre saharienne collector” bronzing powder. This product is great mainly because it has 3 different shades in one box. I use the peachy shade for goldier make up, the pinkier one for blue and grey tones and the darkest one for contouring under the cheekbone. It has the perfect amount of pigment and has a bit of a sheen to it. The second product is Sensai eye shadow palette in the shade ”Shira Kasane” I tried it on before going out saturday and I was positivly surprised. I usually never go for the packs with multiple prechosen shadows, but these shades goes perfect together, blends well and are much nicer on the eye than in the box. I also really like that it, with some help of an eye primer, stayed on all night long. It also comes with an eyeliner, and is great for downsizing the make up bag when travelling. The third product is an eyeshadow ”loose pearls” from Yves Rocher. I got this one in a gold and a bronze shade and I use them together for a sunkissed look. The pigment is great, they are easy to blend and handle even tho it’s a loose product. All thumbs up!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Älskar nyanserna på solpudret!