M&S Maraton

Så nice, jag är bokad för M&S i 6 dagar!

I dag, i morgon, på söndag, måndag, tisdag och onsdag. Plus att jag har min underwear-plåtning på lördag, så det blir en väldigt busy (omvänd)vecka för mig.

Jag älskar att jobba för M&S och har de gjort om lite sedan jag var där senast och numera är provstorlekarna på petite en UK8, istället för UK12, eftersom det är mycket närmare min storlek. Det gör vårt jobb så oändligt mycket lättare då det inte längre ser ut som om jag drunknar i allt, utan plaggen sitter riktigt snyggt direkt. Så kul! Tänk att de lyssnade på lilla mig (och mitt team!). Så dagen i dag var lite extra rolig och vi fick mer gjort än vanligt. Jag ser fram emot resten.

Jag sprang ner till gymmet med Garth och körde ett till pass med honom när jag kom hem, det blev kort men intensivt och jag känner redan av det i benen. 6 av 8 träningar avklarade, jag är snart vid mitt mål. Efter att gått till gymmet så här mycket så kommer 3 ggr i veckan att kännas som värsta semestern.

Nu har vi ätit lite middag och kollat på ett avsnitt av Homeland och jag är redo att stupa i säng. Tröttmössa galore!

ENGLISH VERSION – Coming soon…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *