Dag 2 av 6 för M&S

Photo_1

Photo_2

Tjena kompisar!

Jag befinner mig på Spring studios för min andra dag av plåtning för M&S. Nu börjar vi på vårgrejerna så i dag är det mest klänningar som hänger på stången. Vi har 27 plagg att ta oss igenom vilket inte är allt för mycket. Vi plåtar en outfit, en produktbild och ett gäng detaljbilder för varje plagg. På söndag börjar vi filma allting till catwalk-videon. Ha en härlig dag!

ENGLISH VERSION – I’m doing day 2 of 6 for M&S and today we re shooting spring dresses. We only have about 27 items to get trough, so it’s not to bad. Every piece of clothing need to be shot as an outfit, productshot and a few detail pics. On Sunday we will start filming all of it for the catwalk videos. Have a lovely day my friends!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. En liten fråga… Ser ut som att du antingen är puffig, gått upp i vikt i ansiktet eller gjort en filler? Dina kinder ser jättemkt störra/svullnare ut helt plötsligt?
  älskar din stil och blogg!
  Gärna mer klubbtips i London!

  kram

  kram

  1. Hej Vic!

   Nää, jag väger precis lika mycket so vanligt och har inte gjort några fillers, det är kanske sminkningen eller vinkeln på bilden bara.
   Vad kul att du gillar bloggen! 🙂
   kram