Min dag – My day

Jag ändrar min portfolio för varje klient, så att jag kan visa just den typen av bilder som jag tror att de skulle vara mest intresserade av. Som om det är skönhet så visar jag fler skönhetsbilder etc. Det är en stor fördel med att ha sin portfolio på Ipaden. Oftast, som här, sitter jag på tuben och fixar ihop min bok.

I change my portfolio depending on the casting. If it’s a beauty job I’ll put in more beauty pics, sport casting, sport pics and so on. That’s a great perk about having my portolio on my Ipad, I can just switch the pictures around on the tube inbetween castings.

Nu förstår ni varför jag köpte min jacka… Oxford street är den jobbigaste gatan att gå på när jag springer på castingar, det är alldeles för mycket folk och jag har oftast bråttom. Jag försöker undvika den gatan till varje pris och om jag måste så går jag på den lilla upphöjningen i mitten av gatan.

Now you might understand why i got my Moncler jacket… Oxford street is by far the most annoying street in town, way to crowded! I try to avoid it at all costs, but if I ever have to walk down Oxford street, I’ll walk on the raised bit in the middle of the road.

När jag kommer till en reklamfilmscasting så for jag fylla i alla mina uppgifter och mått på ett papper eller en ipad, en bild tagen, ett manus att läsa och ett papper med mitt namn på. Pappret tar jag med mig in till castingen och visar upp när jag gör min ident (Ident till kameran = ”Hej jag heter Tess, jag är från MOT” Visa båda profilerna och även händerna).

When i get to  a commercial casting i get to fill out a form with my details and measurements, i get my picture taken, a script to read and a paper with my name on. I’ll bring the paper in with me to the casting because i have to show it for my ident (”Hi my name is Tess, I’m with MOT”. Show profiles and hands to camera.)

Carnaby street är en av mina favoritgator. Det är bra shopping och inte för mycket folk, rekommenderas! (Här hittar du även ofta streetstyle fotografer..)

Carnaby street is one of my favourite streets. Great shopping and not to overcrowded. ( You can also often find streetstyle photographers here).

Den här gatan har mycket coolare julpynt med!

And the xmas lights are a lot cooler than the ones on Oxford street to.

Precis runt hörnet ligger varuhuset ”Liberty” som är det vackraste varuhuset i London. Det är svårt att inte svänga in när man är i närheten och de har såå mycket fina saker. I dag var jag på jakt efter svarta jeans med låg midja, men jag hittade inga.

Fråga mig förresten inte varför jag ser så sur ut, enligt Garth ser jag visst alltid bekymrad ut när jag shoppar.

Around the corner from Carnaby street is the beautiful departmentstore ”Liberty”. It’s stunning and they have loads of gorgeous stuff for sale. Today i was looking for a pair of low rise black jeans, but I didn’t find any unfortunatly.

Btw, don’t ask why i look so grumpy, apparently I always look a bit concerned while shopping according to Garth.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Hej, måste bara säga gud vilka fräscha och kritvita tänder du har!! Hur lyckas du få dem så himla vita och fräscha? Något du använder som du kan tipsa om? Sen undrar jag om du känner till någon sjukt duktig tandläkare här i Sthlm? Skulle uppskattas så om man fick ett svar 🙂

  Må så gott!
  /Melissa

  1. Hej Melissa!

   Tack, vad gullig du är! Jag använder tandtråd varje dag, borstar med en eltandborste och bleker lite då och då med Crest white strips. Annars är pappa mitt hemliga vapen,
   så om du behöver en bra tandläkare i Stockholm så måste du ju gå till honom, Holger Montgomery! Han finns på Kungsgatan – http://www.teammontgomery.se/
   08-206464
   kram!

   Tess

 2. Jättemysigt inlägg Tess! Kul att se lite från dina castingar

 3. Så jätte bra inlägg!! Verkligen härligt!