Lite svar på frågor

Jag får många frågor om vissa saker, så jag tänkte att jag kan svara dem här så att alla kan se istället för i kommentarerna. Jag svarar oftast på emails, men det blir en hel del som kommer in och jag har inte alltid tid att svara direkt, så tyvärr får ni svar på email ganska sent. Men det är för att jag jobbar mig igenom mailhögen så fort jag har tid. Vill ni ha snabba svar så är det faktiskt bättre att lämna en kommentar.

Lämna gärna en kommentar även om ni inte har en fråga, det känns bra att få veta att ni finns där och läser 🙂

Ok, så några vanliga frågor;

1. Nyår i London

Flera undrar över klubbar och liknande att fira nyår på i London. Tyvärr har jag faktiskt aldrig firat nyår här, förrän nu i år och vi ska på en hemmafest. Jag vet att man kan köpa biljetter till klubbar och barer och de flesta har en nyårsfest, så jag skulle rekommendera att ringa de ställena som ni är intresserade av och fråga om de säljer biljetter. Personligen skulle jag nog köra på Kensington Roof gardens eller liknande.

2. När börjar rean?

Rean i London sätter igång redan i mellandagarna och är i full gång i Januari. Harrods, Harvey nics och andra varuhus brukar senarelägga sin rea med ett par veckor, så i mitten/slutet av januari. Varuhusen har oftast riktigt bra grejer precis i början av rean och riktigt bra priser under de sista dagarna.

3. Bra modellagenturer i London

Editorial – Models1, Premier, Elite, FM, Select, Next

Editorial + Commercial – Storm, Profile, Union, M&P, Bookings

Commercial – MOT, Nevs, Leni’s, Sandra Reynolds

4. Restauranger och barer i London

Kolla in under kategorin ”London” till höger —> där lägger jag upp alla restauranger, nattklubbar och barer jag går på och berättar lite om dem. Det är lättare för er att titta igenom de inläggen och se vad som skulle passa än det är för mig att gissa vad det är ni är ute efter.

5. Hår

Min hårfärg fixar Lisa och klippning är det Nicola som står för. Ni hittar dem båda på Toni & Guy i Putney.

6. Skolprojekt och undersökningar

Jag önskar att jag kunde, men jag har tyvärr inte tid att hjälpa till med skolprojekt och undersökningar. Om jag gör det för en person så känner jag att det vore rättvisast att göra det för alla och det går tyvärr inte. Så därför måste jag tyvärr tacka nej till den här typen av saker. Jag är ju inte bloggare på heltid utan har även ett ”riktigt” jobb som tar mycket av min tid.

Jag hoppas att några av er kanske fick svar på en fråga ni hade!

xx

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Jag är här! Läser varje dag, flera ggr om dagen 🙂 Kollade igenom din London kategori innan jag åkte till London för någon vecka sen och hittade tips på restauranger så tack för det!

    Kram Suzy

  2. Fina Tess! Tack för en fantastisk blogg! Jag har mycket problem med att hitta mat som min mage accepterar, det blir därför mycket sallad. Men nu börjar förslagen på kombinationer och dressing ta slut… Du gillar ju hälsosam mat och har en sådan livsstil, skulle du möjligen kunna göra ett inlägg med dina favoritsallader och kanske be dina härliga läsare om deras? Skulle vara grymt hjälpsamt och kul 🙂

  3. SandraReynolds <3