Just nu

Photo

Jag är i Apple butiken med Garth, snacka om varje killes paradis. Jag behöver köpa en ny dator, så vi kollar lite på olika modeller. Det står mellan en MacBook pro eller en air. Min casting involverade passande nog att springa. Det vore ett kul jobb att få faktiskt. Håller tummarna.

Nu ska jag hänga lite med Garth på stan

ENGLISH VERSION – We are in the Apple store at the moment, browsing. It’s such a boy’s paradise! I need to buy a new laptop and it will either be a MacBook pro or an air. I’m not buying it now, but I’m trying to figure out what to get.
My casting today involved running, so it would be a pretty fun one to get. Fingers x.

Now I’m going to spend some time with my love in town.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Snälla Tess kan du hjälpa mig med en liten grej. jag bor i london och betalar sjuka mobil räkningar. du skrev att du bytt till ett billigare abonemang/avtal. vilka anvander du? tack

  1. Hej Maja!

   Jag är inte bunden till ett kontrakt längre, så jag tog ett ”sim only” kontrakt med T-mobile. Då får jag unlimited texts och data, men jag kommer inte ihåg minuter, tror det var 2000. Det kostar £26/månaden och jag är inte uppbunden alls utan betalar per månad. Du kan hitta billigare deals om du inte behöver lika mycket data eller kan binda upp dig på ett år. De dyra abonnemangen är oftast för att du får betala av telefonen. Det är därför det är viktigt att byta så fort ditt kontrakt har gått ut, annars överbetalar du. Men det tänker de ju inte påpeka.
   kram
   Tess