En dag på stan

Det blev en supermysig dag på stan med Garth.

Vi gick till min casting och Garth testade att gå in han med, men han hade för stora fötter för pojkskorna så han fick inte vara med. Efter det gick vi till Apple butiken och pillade på all elektronik vi kunde hitta, jag är en Apple nörd.

Vi åt en minilunch på Capetown fishmarket, det stället blir bara sämre och sämre så det var nog sista gången vi gick dit. Vi gav det en sista chans för att vi befann oss på samma gata och för att de finns på Tastecard. Vi tog igen det med en enorm chailatte var på Starbucks med Bailee istället.

Jag var på jakt efter en ny bikini, men det fanns inga alls på varken H&M eller andra liknande butiker. Jag ska bara ha den till gymmet eftersom den jag har nu är knallgul med volanger och hrm.. sticker ut en liten smula. Jag vet inte riktigt vart man kan hitta en hyfsat billig bikini vi den här tiden på året?

Nu blir det gymmet för mig. Jag pallar inte att köra yogan, den tar så himla lång tid. Så jag tar ett pass med Garth istället.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Kolla SportsDirect. De bör ha bikinis som är lite "sportigare" och inte sticker ut lika mycket som de man har på stranden. Kram!

 2. Bikini på gymmet? Har ni pool?

  1. Hej Johanna!

   Haha, jaaa vi har pool och ångbastu! Jag kanske borde ha förklarat det…

   kram
   Tess

 3. Jag kor alltid baddrakt pa gym…