Julpynt

Så här ser det ut på julpyntssidan hemma hos mig just nu.

Jag hittade en minijulgran på B&Q, så nu är adventsljusstaken klar. Jag tycker att den blev riktigt fin! Nu behöver jag bara hitta små juliga budskap/lappar att sätta i de små klämmorna på silvertråden och på det grå ljuset. Jag är sådär på kalligrafi själv, så jag hoppas på att hitta färdigskrivna. Jag hittade förresten varken mossa eller granris att köpa här i London. Jag ska fortsätta hålla ett öga öppet, för jag vill verkligen att det ska lukta gran här hemma.

Jag gick direkt hem och la mig igår efter min casting för jag fick en riktigt ordentlig släng av migrän. Det händer bara någon gång om året och oftast när jag är lite stressad. Så jag tog kvällen ledigt och i dag mår jag faktiskt mycket bättre. Nu har jag en casting att springa till och i kväll tänkte jag försöka ta mig till gymmet igen, jag snittar bara på 2 ggr i veckan för tillfället och det räcker inte, så nu ska det bli skärpning.

ENGLISH VERSION – I have done a bit of christmas decorating at home and I was so happy when I found a mini x-mas tree at B&Q. Now I’m only missing a few handwritten cristmas quotes to put in the mini clothes pegs in the kitchen and on the grey candle and then I’m pretty much done for now.

I got a migraine yesterday, so I had to take the evening off and stay in bed. I get them like once a year, and usually when I’m a bit stressed. I think I need to go to the gym a bit more often, I have to much energy in my body and twice a week is not enough. The best cure for stress is exercising.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Trevligt! Var fick du tag pa siffrorna?

  1. Hej Elin!

   På Butlers i Putney, men jag tror att de finns i de flesta hembutikerna.

   kram

   Tess

 2. Mossa kan du hitta på IKEA här i London 🙂