Onsdag

Trollhår på morgonen…

Morrn morrn!

Nu funkar det inte lägre med att jag väntar med maten till Garth kommer hem på kvällen, det blir bara att jag äter precis innan läggdags och får ont i magen mitt i natten i stället. Jag låg säkert vaken i 2 timmar i natt. Så nej, nu får han äta sent själv istället. Som tur var kunde jag ta lite sovmorgon innan mina castingar, jag har en för ett mode och inredningsmärke och en för en hårprodukt. Passande då jag har nyfixat hår från igår, även om jag måste hm..tämja det lite till dess.

Jag pysslade och pyntade faktiskt lite i lägenheten i går, men min kamera har slut på batterier, så jag ska ladda den och ta lite bilder så får ni se. Det saknas visserligen en liten mini-julgran som ska stå i adventsljusstaken, jag hittade ingen på Homebase igår, så jag får leta efter en i dag. Det gjorde faktiskt hela lägenheten mycket mysigare en grå och regnig dag som idag. Jag köpte även ett ljus med juldoft som får hela huset att lukta pepparkakor.

Nu måste jag bara bestämma mig för vad jag ska baka i år. Garth har redan tjingat för pepparkakor och jag vill väldigt gärna göra lussekatter. Men jag skulle vilja göra dem lite hälsosammare, så om någon har ett bra recept på nyttigare lussebullar så får ni jätte gärna hojta till. Egna chokladtryfflar är även någonting som står på min lista, det är så galet gott och jag föredrar det faktiskt över knäck och kola.

Vilka är era favoritjulgodisar?

ENGLISH VERSION – I can’t wait this late to have dinner anymore. Garth gets home so late, so there is not enough time between eating dinner and going to bed. Last night I was up for about 2 hours in the middle of the night with a pain in my tummy, so now he has to eat on his own. Luckily my castings are in the afternnon today,so i could sleep in a bit. I have a casting for a hairproduct, so I’m happy I had my hair done yesterday. Even tho it looks a bit wild at the moment..

I put up some christmasdecorations last night. My camera is out of batteries, but I will take some pictures and show you guys a bit later. I’m missing one of those cute mini-christmas trees, they didn’t have any at Homebase yesterday. So I will try to find one today.  I did however buy a candle that smells like gingerbread cookies.

I also have to decide what to bake for christmas, Garth wants gingerbread cookies, I want to make saffron buns and also hommade chocolate truffels. What is your favourite christmas sweet?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Visst var det så att din tavla fanns i en billigare version som plansch? Var kan jag köpa den?

 2. Jag har! Men du kan eg använda ditt favoritrecept, sen halverar du smöret, lägger till ett ägg istället och byter ut sockret mot erythritol (sukrin), borde finnas på hälsokostaffärer. Jag beställer från iherb.
  Ha 1-2 matskedar vanligt socker i smör/mjölk/jästblandingen för att mata jästen. De jäser annars också men blir inte lika höga, jästsvampen blir extra glad för lite socker. 😉

 3. Byt ut några deciliter vanligt mjöl mot grahamsmjöl så får du lite fullkorn och fiber i och man känner sig mer mätt på dem än vanliga 🙂

 4. Hej
  Hur gör du med dina chokladtryfflar, när jag gör mina så får jag mer på händerna än som godis. Än har jag inte kommit på ett bra knep. Kanske du har?? 🙂

  Annars är mitt favorit godis mintkyssar, mint och choklad är så gott! 🙂

  1. Hej Ida!

   Jag kyler mina till smeten är lite hårdare och formar bollarna efter. Ju längre du kyler desto lättare blir det att inte kladda, men då blir smeten även hårdare.
   Jaa, minkyssar ska jag göra med.
   kram
   Tess