Modellife

Photo

Här är kön jag stod i till min casting idag.

Cattlecall deluxe! Den gick in i ett rum och upp för en trappa in i ett annat rum haha. De hade kallat in alla modeller från hela London i princip. Som tur var träffade jag en trevlig kille från Slovenien i kön som jag kunde snacka lite med. Jag är väldigt social, så jag hittar alltid trevliga människor att prata med på den här typen av castingar. Det är så intressant med livshistorier och modeller kommer verkligen från världens alla hörn.

Nu är jag på väg till Josefina för en väldigt sen lunch, stackarn har fått vänta på mig!


ENGLISH VERSION – This is the queue I had to stand in at my casting today. It’s what we call a cattlecall. They have asked all the agencies in London to send all the models. The queue went all the way in to a room, up the stairs and into another room. Luckily i met a lovely guy from Slovenia in the queue and I had a great time chatting to him. I’m a social person and I love talking to people in castings. I think life stories are very interesting and especially models ones since they come from all over the world.

Now I’m off to have som lunch with Josefina, I kept her waiting poor thing!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *