H&M + Maison Martin Margiela (smakprov)

Jag gjorde precis det ni bad om, jag såg till att verkligen prova många av H&M och Margiela kläderna.

Jag hade med mig min vän Elin som är en storlek större och ganska mycket längre än mig, så de sakerna som inte passade på mig fick hon prova istället. Så i morgon lägger jag upp ett inlägg med alla favoriterna och lite mer info om mått, material, storlekar och så massor med bilder så klart.

Så kika in i morgon igen. Bilden över är på ett av mina favoritplagg, en galet cool jacka.

Nu ska jag och Garth gå och lägga oss. Det blev spenatsoppa och risotto till middag, jag älskar spenatsoppa så jag var bara tvungen att se om jag kunde laga den. Jag hittade däremot ingen gräslök här i butiken, så det måste jag leta reda på, det och dragon står på inköpslistan. Jag la även till vitlök, en skvätt vitt vin och muskot till soppreceptet. Det blev helt ok, men gräslöken saknades tycker jag.

Natti nuffs kompisar!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Åh vad grym du är som fixar bilder när du provar! Och att du tänkte på att ta med en större person också. Tack! Är själv aspepp på kollektionen, men vet att det kommer bli svårt att få tag på något i trängseln, så då hjälper det att kunna kolla ut några favoriter att fokusera på.

  2. Hej fina Tess!
    Hade varit supderduper kul med en frågestund.

    Kram!