Tisdag

Jag vaknade upp helt på fel sida i dag, men drog mig ur sängen och nu ska jag dricka en kaffe och hoppas på att det blir bättre.

Det har varit lite ont om castingar den här veckan hittills och jag känner även att jag har lite bloggtorka. Så då blir allting bara frustrerande och jag känner mig inte så särskilt produktiv. Det är säkert på grund av att jag hade en så fullsmockad helg och nu två dagar utan castingar som jag känner så. Men i eftermiddag ska jag springa förbi H&M och ta mig en titt på Maison Martin Margiela kollektionen. Det ska bli kul att se hur kläderna ser ut i verkligheten och om det kommer att bli några köp för min del.

I morgon har jag en plåtning med en väldigt duktig fotograf, så det ska bli skoj. Jag behöver lite nya bra bilder till min portfolio, jag tycker om att uppdatera mig ett par gånger om året så att mina klienter vet att mina bilder är hyfsat nytagna.

Nu ska jag dricka min latte och förhoppningsvis sluta känna mig nere. I ♥ min kaffemaskin! Jag har förresten kommit på att mina favoriter är de podsen som har tjejiga färger, som den ljusrosa och den lila. Inte på grund av färgen utan smaken. Men kul att det är just dem.

Jag lagade förresten hemmagjord misosoppa i går, vill ni att jag lägger upp hur man gör och receptet? Det blev väldigt gott. Eller vill ni hellre se vad som fanns i By Malene Birger goodiebagen? Eller båda två? Eller någonting helt annat? Shoot!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Sote Tess. Oppskrifter (recept) er veldig kult, stor ja til det! Og goodie bag saklart. Vil gjerne se ny makeup tutorial ogsa.. Greedy na, haha 🙂 Store klemmer

  2. Goodiebagen! Och Margiela-kollektionen, både bilder och vad du tycker. Extra bonus med bilder på när du bär plaggen, om det är tillåtet.

  3. Dejt-historierna du nämnde i inlägget om the big 3-0!

  4. Tess, jag tycker inte alls att det är bloggtorka här. Jag läser hellre 2-3 välskrivna och fina blogginlägg än 5 stressiga inlägg som känns "forced". Du är superduktig och min fave-blogg sen 2 àr tillbaks, har även introducerat din blogg till mina vänner som älskar den. Du har kommit làngt! Tack för en blogg som fàr mig att känna mig hemma och jag kan mysläsa med en kopp te i soffan.
    Kram Anna