3 Dagar – 3 frisyrer

Det har varit 3 roliga dagar på rad och då passade det med 3 olika smink och hår med.

I torsdags var det röda läppar, lite eyeliner men annars naket öga och inbakad fläta när jag gick på events för QWHO Magazine och By Malene Birger.

I fredags hade vi Bailees födelsedag på Crazy Bear och då körde jag på stort utsläppt och rufsigt lockat hår och sminket fick gömma sig under en piffig mask. Jag hade en mörklila ögonskugga, skuggad eyeliner och ljusrosa läppglans.

…och så i går blev det en 90-tals inspirerad lite grunge/punk raggabilly frisyr och en mörkt kopparfärgad skugga på ögonen med en liten vinge på eyelinern och bara försvarets hudsalva på läpparna. Jag fick så mycket komplimanger för håret, även om det kanske inte var det mest ”normala” valet att gå på bal i vad som mest liknade en tuppkam.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *