DR H – Microdermabrasion, ”Peel and Heal” & IPL

Gud vad underbart skönt det var med en facial. Precis vad jag behövde!

Jag tror att jag har hittat rätt i salongdjungeln nu, här i London har jag varit ganska slampig med mina ansiktsbehandlingar och har gått till nya ställen varenda gång. Men JanineDR H känner jag att jag vill stanna hos, hon är väldigt duktig, har otroliga händer och tittar verkligen på din hud och dina förutsättningar innan hon rekommenderar någonting. Min hud känns superlen och skiner verkligen nu efter.

Jag ville egentligen testa deras Peel and heal facial som ska vara fantastiskt bra. Men eftersom huden kan flagna upp till två dagar efter behandlingen och jag har viktiga castingar på måndag så körde jag på en ”vanlig” ansiktsbehandling med en microdermabrasion istället.

Hon började med att exfoliera huden med en maskin som suger upp alla orenheter och döda hudceller ur porerna, jag fick känna efter hur len huden blev och det var en galen skillnad. Vi fokuserade mycket på att rengöra och återfukta och jag fick en helt gudomlig axel och nack-massage medan masken verkade.

Jag tänker gå tillbaka på en fredag en helg då jag inte har massor att göra och testa ”Peel and Heal” facialen. Den låter helt otroligt bra. Den går in på djupet med hjälp av fruktsyror och skalar bort det översta lagret hud. Den finns i 4 olika styrkor beroende på vilka hudproblem du har. 90% är den starkaste och den är för de som har grava acneproblem eller acneärr.

Personligen har jag bara problem med lite solskada, så jag kan klara mig med 20 eller 40%. Det som är bra är att man inte blir röd, men däremot kan huden flagna lite ett par dagar efter. Peel and heal är bäst för hud som är solskadad, har rynkor, acne, acneärrr, ojämn hudfärg, ärr eller väldigt torr hud. Den funkar på alla hudsorter, hudfärger och året om eftersom den kommer i olika styrkor. Det bästa är att DR H använder sig av RégimA som bara har naturliga ämnen, så inget syntetiskt krafs.

Jag ska även fortsätta mina IPL-behandlingar hos Janine. Det känns bra att göra allting på samma ställe med en och samma person.

Eftersom DR H är min nya favorit-salong så lyckades jag fixa lite rabatter till er med;

20 % på den ”vanliga” facialen jag gjorde i dag
20 % på deras berömda ”Peel and heal”.

Dock måste du köpa en produkt att använda i 2 dagar efter som heter ”Quantum elastin” som eftervård hemma. Men den kommer i 2 storlekar och den stora kostar  £50.56, men den lilla bara £7 och den räcker gott och väl. Så om du har några av hudproblemen jag nämnde så tycker jag absolut att du ska testa den här behandlingen.

50 % på IPL under Oktober

Inte illa eller hur? Nämn bara ”Tess” eller bloggen när ni bokar.

Ni hittar DR H här

509 Old York Road

Wandsworth Town

SW18 1TF

020 8877 9492

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Hej Tess!
  Kanske ska prova 🙂 Hur mycket kostar en vanlig facial och hur mycket kostar en peel and heal !
  Kram Suzy

 2. Hej Tess.
  Jag är en liten fråga som jag hoppas att du kan hjälpa mig med. Jag och min mamma funderar på att åka till London i januari för att rea-shoppa. Nu undrar jag när i januari de flesta reorna börjar. Är det direkt efter nyår typ 2 januari eller lite längre in i månaden?
  Tack för en superhärlig blogg 🙂

  1. Hej Anna!

   De flesta reorna börjar redan den 26e december. Men varuhusen väntar oftast till lite senare. Harrods är vanligtvis sist.
   Det är en bra tid att komma hit för att shoppa.
   kram
   Tess

  2. Tusen tack för svaret 🙂