Min reklamfilm för Littlewoods

Ni kommer ihåg när jag filmade under två dagar nyligen, nu har reklamfilmen kommit ut och jag kan berätta för er att det var för Littlewoods och ”kändisen” är Mayleene Klass.

Det var otroligt roligt att jobba med hela gänget, alla tjejerna blev väldigt tighta under hela kampanjen och Myleene är verkligen en toppentjej. Hon fick alla att skratta och vi hade superkul även fast det var långa dagar. Vi filmade min bit allra sist och jag skulle egentligen ha haft en till close up, men det fanns helt enkelt inte tid. Men det gör inget, jag har inget ego på så sätt och är glad att få vara med (och få betalt hoho).

Här är en liten behind-the-scenes film de har gjort, tyävrr är jag inte med mycket i den eftersom vi filmade min scen under tiden. Men det kan vara kul att se ändå eftersom ni får se både Mayleene, Rose och Kirsty lite bättre. Ni får inte heller missa vår underbara stylist Mr Gammon, han är ett riktigt original och en väldigt rolig person. Han har sin egen blogg – Mr Gammon draws som ni kan hitta här.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Caroline

    Det var en fin reklamfilm! Man tänker alfrig på hur mycket jobb som ligger bakom.