Bob Bob Richard

I går var det Garths mamma Merrills 50 års dag och vi firade henne med pompa och ståt på Bob Bob Richard i Soho.

Maten är en blandning mellan rysk och engelsk och restaurangen är inredd efter Orientexpressen med spegeltak och sammet. Man sitter i bås, så det är väldigt privat och servicen och maten var perfekt. Det var verkligen en trevlig kväll!

Jag beställde ostron till förrätt och sen stone bass ceviche (som även det är en förrätt) till huvudrätt och till det drack jag en campari Bellini och ett glas iskall Sancerre. Jag har inte druckit alkohol på en månad och det kändes verkligen lyxigt. De har även Kauffman vodka, den vodkan jag drack i Los Angeles. Den smakar mycket lenare och mindre starkt än vanlig vodka och på på Bob Bob får man den kyld till -18°C så Garth fick testa en.

Till efterrätt fick Merrill in en liten minitårta och vi andra åt Eaton Mess á la Bob Bob Richard. Det kan ha varit den godaste desserten jag har ätit.

Bob Bob Richard är inte så dyrt som man skulle kunna tro och jag kommer absolut gå dit igen. Gärna med tjejgänget, så att vi kan låta champagneknappen gå varm. Rekommenderas!

Tyvärr får man inte fotografera med blixt inne på restaurangen, så därför är fotona lite dova.

Ostron, min favorit!

Garth och födelsedagsbarnet

Stone Bass ceviche

Garths fina syster Tanya

Kauffman vodka

Min favoritknapp!

Garth åt venison tartar till förrätt

Happy Birthday Merrill!

More champagne please!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Vad lik Garth är sin mamma.

    Kul grej med champagne knappen, kan bli dyrt dock. ;p