New in – Moncler ”Angers”

Det blev precis den Moncler-jackan som jag trodde skulle passa mig bäst – Angers.

Anledningen till att jag valde den med luvan är så att jag kan ha den när det är regnigt och blåsigt utan att se allt för tilltufsad ut när jag kommer till castingar. Pälsen går att ta av om jag vill ha den utan, så det är bra. Jag testade både kortare och längre varianter, men den halvlånga passade mig som är petite så mycket bättre i proportionerna. Jag ville även ha skärpet i midjan så att jag inte känner att jackan äter upp mig totalt. Jag måste säga att jag redan är väldigt nöjd med min investering, även om den var väldigt dyr.

Jag längtar lite till jag kan få användning för den, det är lite för varmt ute än så länge, men jag vet att jag måste vara ute i tid om jag vill ha en liten storlek. Det här var den sista 0 som fanns kvar i den här modeller på Harrods.

Bring on the cold weather!Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Superfin verkligen. Färgen och modellen passar dig väldigt bra 🙂

 2. Snygg!! Jag har en cremefärgad Moncler hängande i garderoben men har tyvärr fått lite fläckar på den. 🙁 Tänkte prova med en trasa men kollade lappen och det är ju silke så den tål väl inte vatten alls. Vet du eller någon annan vad det brukar kosta att kemtvätta en jacka?

  1. Hej Maria!

   Det är nog lite olika beroende på vart du går. Men det är värt det om du tror att du kommer att använda den mer då eftersom de ändå är så dyra. Vad synd att din inte tål vatten, hur gör du när det regnar? Jag dubbelkollade och den jag har tål regn som tur är.

   kram

   Tess

 3. Passar dig perfekt! 🙂