M&S

Photo

I dag plåtar jag heldag för Marks and Spencers.

Jag jobbar verkligen jättemycket just nu och det känns verkligen bra. Alla pengar behövs till våt deposit, så jag sparar och jobbar på så mycket jag bara kan.

Skönt att det är fredag förresten! Jag har inga planer i helgen mer än en middag med massor med vänner på The Ship på söndag. Garth ska åka till sin vän i Exeter över helgen, så det ger mig en chans att packa upp och mysa runt lite hemma. Jag ska sätta ihop en liten lista med saker jag vill ha till höstgarderoben. Det känns bättre att planera än att bara impulsköpa.

Hur gör ni? Impulsköp eller planerat?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Caroline

    En blandning av impuls och planerat. Större saker som t.ex väska och kappa planerar jag innan vilka jag ska köpa. En väska kan vara ganska dyr och då vill jag vara säker på att jag köper rätt

  2. Det mesta köper jag planlagt, men några saker, så som billiga halsband och örhängen från typ…H&M och BikBok blir med mig hem på impuls lite här och var. Några enstaka basplagg från H&M Herr (förvånandsvärd god kvalité!) har också blivit impulsshoppade. 😀 Har nådd det punktet nu att jag endast tillföjar kläder i min garderob som jag vet jag kan ha i lång tid, och som jag inte blir less på efter någon månad eller säsong. Så på senaste har jag till exempel investerat i snygga sidenskjortar från Equipment, en jätteklassisk clutch från YSL, en vardagsväska från Mulberry, en cool kavaj och snygga, klassiska klänningar – alla grejer som kan bo i min garderob i låååång tid och som kan anvendas i massor av olika settings. 🙂

  3. Planerat tycker jag är bäst. Ibland kan det bli impulsköp. Brukar gå runt på stan och titta flera gånger innan jag köper kollar olika affärer jämför priser. Åker ibland till FreePort utanför Göteborg och handlar har hittat fina grejer där. Typ jackor/rockar från Filippa K till bra priser. Köper ofta kläder på NK i Göteborg där man kan hitta det mesta.

  4. Victoria

    Du är så vacker!!