Hår och make up i dag

Photo_2

Photo_1

I dag jobbar jag för en katalog som säljer skjortor och träningskläder, så sminket är ganska neutralt med ett lätt sotat öga, ljus läpp och rakt hår.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Vandrade in på Pressbyrån för att skaffa mig en tidning att läsa på tåget mellan Sthlm och Uppsala och tänkte att det var länge sedan jag köpte en Hälsa & Fitness… Så tar jag upp den för att snabbkolla inuti och döm om min förvåning när jag slår upp en sida och stirrar rakt på Tess vars blogg jag läser. Det är första gången jag "hittar" dig nånstans än på bloggen och jag tycker det är hur roligt som helst 🙂 Snygga bilder var det också – så bra jobbat Tess!
    // Elin

  2. Snälla gör ett inlägg om vilka hårprodukter du använder, schampo, balsam, styling mmm, ditt hår e så snyggt!
    Hälsningar Malin

  3. Isabelle

    Du blir ju bara vackrare och vackrare för var dag som går 🙂