Friday!

Hotdog, Jag och Garth på The Boma i Victoriafallen

Gissa vem som precis spillde ut en hel jättekopp grönt té över hela bordet och mattan…

Jag är galet klumpig för er som inte visste, jag går in i allt hela tiden. Som tur var får jag inte blåmärken, så det syns inte, annars hade jag sett ut som en dalmatin.

Just nu sitter jag och tittar igenom alla bilderna från modeveckan. Det var så himla trist att jag inte kunde vara där, men den dagen jag känner att jag blir inbjuden till tillräckligt många visningar och events för att det ska vara värt för mig att ta ledigt och åka över så kommer jag absolut att vara där. Förhoppningsvis blir det redan aw -13.

Om någon timma kommer Gia att dimpa in med sitt pick och pack här. Hon flyttar till Texas i morgon och har sagt upp sin lägenhet, så hon bor med oss sista natten. I kväll har vi avskedsmiddag för henne på Big easy, en av våra favoritrestauranger här i krokarna.

I dag kommer även Garths kusin Neil och bor med oss, eller han kallas inte Neil, han kallas Hotdog. Han är här i England för att gå på bröllop och resa runt lite i Europa. Det var honom och hans mamma och pappa (Garths morbror och moster) som vi bodde hos i Zimbabwe. Han är världens snällaste och världens största, han är både längre och väger mer än vad Garth gör. Så jag känner mig som en liten plutt bredvid honom.

Förresten vad jag älskade Zimbabwe. Om det politiska klimatet där nere skulle bli bättre så skulle jag absolut kunna tänka mig att bo där. Det är ett så vackert land fullt med djur och natur. Åå, jag vill åka dit igen!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *