Hej från Kreta!

Hej Kompisar, nu är vi på Kreta!

Vi har hunnit med en halvdag på stranden i går och lite radioprat (var det någon av er som lyssnade?).

Det är ca 40°C varmt här och jag vill typ bo i vattnet, men Garth som är från ett land helt utan stränder måste vänja sig lite. Det första han sa när vi kom hit var ; ”Kan vi inte klättra upp för det där stora berget”. I den här värmen haha, inte direkt den typen av semester jag hade tänkt mig.

Vi bor uppe i bergen i ett fint hotell med jättefin utsikt nära satden Bali på den norra sidan av Kreta. Just nu sitter vi och väntar på att hyra en bil för att utforska stränderna på den södra sidan. Stranden vi var på i går hade svart sand, men det ska även finnas vita och rosa sandstränder. Sen ska vi försöka hitta några roliga klippor och en dag ska vi försöka ta en båt ut antingen till en annan ö eller bara för att snorkla och bada.

Jag har redan ätit alla mina favoriträtter – Grekisk sallad, calamari och tzaziki. Jag kommer att stinka vitlök hela semestern, så Garth måste äta lite tzaziki med mig med, så att han slipper lida haha.

Bikini – H&M

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Hej Tess! Jag kom på att du förrut gick på behandlingar för celluliter och du glömde skriva hur det gick och om du är nöjd. Skulle bli tacksam om ett inlägg på det då jag själv skulle vilja prova. Njut av semestern och skriv en liten miniguide om den sen! Kram

  2. Kan absolut rekommendera "Kretas maldiverna" som ligger på sydvästra sidan av Kreta. Minns inte det riktiga namnet, men helt fantastiskt vackert! Och en underbar väg att köra, så vida man inte är höjdrädd eller nervös att köra på smala bergsvägar. 😉