Dagens träningsoutfit

Det har varit lite grått här i London i dag, så jag har inte legat ute på balkongen som resten av den här veckan.

Istället har jag tagit en springtur i parken och efter det gick jag ner till gymmet, simmade några längder i poolen och badade ångbastu. Väldigt skönt!

Nu har jag svarat på ett par intervjuer och skickat iväg några emails. Det blev extremt få castingar den här veckan, det är för att allting som de castar för plåtas nästa vecka när jag är borta. Så det har nästan varit som semester för mig redan sedan i tisdags.

I kväll har vi ett gäng vänner över för att titta på The opening ceremony för olympiska spelen. Man kan åka in och titta i Hyde Park, men jag är inte särskilt förtjust i stora folkmassor, de blir lätt lite bröliga här i England, så vi stannar hemma och myser med vänner i stället. Det har inte märkts så jättestor hysteri här runt där jag bor, men jag hörde att det är fullproppat med folk inne i stan. Vi får se hur det blir i morgon.

Tack för alla tips om saker som ni vill läsa om medan jag är i Grekland. Jag har fått massor med bra idéer!

Topp och skor – Nike, shorts – H&M

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *