Landat hemma i soffan

Vi jobbade som små djur i dag på plåtningen, vi hade 45 plagg att fota och alla villa bara komma hem så fort som möjligt.

Så vi slog nog hastighetsrekord och var klara redan vid 16.00. Vanligtvis kör vi ungefär 35 plagg på en heldag, så ni kan förstå hur det gick undan.

Men nu är jag heelt sluuuut. Jag har landat hemma i soffan med en naughty treat – En diet coke.( Ja, ja Pappa, jag vet att de är väldigt dåliga för tänderna och jag har koll på det där med aspartam och grejer, men jag är så himla duktig med allt annat just nu och har inte druckit en cola på väldigt länge.) Så det känns väldigt njutbart just nu.

Det här med att jobba på helgen gör att man känner sig galet mycket duktigare än vanligt. Tur det, för jag jobbar för M&S i morgon med…

(Jag hittade förresten Garths dator påslagen här hemma och han håller på att svara på frågorna, så svaren kommer förhoppningsvis snart…)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Du är såå fin! 🙂 Kan inte du lägga upp lite mer vad du äter typ under en vecka eller så? Lite inspiration. Ha en bra lördagskväll & tack för en bra blogg!

 2. Alltså är en diet coke en naughty treat för dig? Är DET det värsta du äter/dricker? Jag håller med Tilda där uppe, kan du inte berätta lite mer om hur du äter och så? Du ser jättefin och sund ut:)

 3. Denna Sandra

  Jag har nyligen börjat läsa din blogg och ville bara skriva och berätta att jag är helt hooked! Jag har lagt in din blogg bland dem som jag följer på Bloglovin och njuter lika mycket varje gång du bjuder på ett inlägg där du berättar om din vardag i London! Du har en välbalanserad blandning av bilder och text, och du skriver om sådant som intresserar mej.
  Jag är en 39-årig mamma och fru ute på landsbygden, jag jobbar som lärare på högstadiet och lever alltså ett liv så långt ifrån ditt som man bara kan komma, alltså! Men jag älskar mode och glamour, jag drömmer om hur livet hade blivit om också jag hade flyttat till en metropol och blivit framgångsrik … Du ger mej alltså en h.ärlig vardagsflykt och en inblick i en värld fjärran från min, och ändå känns du som en kompis som jag har mycket gemensamt med och som jag gärna vill läsa allt om!
  Så nu läser jag mej sakta men säkert bakåt i tiden på din blogg, och eftersom dina inlägg är härligt långa och många så tar det här mej en god stund. Det är precis som den känsla man får när man fått tag på ett glassigt modemagasin – ren och skär underhållning och verklighetsflykt, men med hög igenkänningsfaktor!!
  Nu har du ännu en bloggläsare, alltså. Har du nån annan från Finland, förresten, för jag är finlandssvensk?
  Tacksamma kramar och hejarop från
  Sandra i Finland

 4. Haha herregud vad ni måste ha kört på då 🙂

 5. på sista bilden ser du ut exakt som Elin Kling!

  1. Haha, med colaburken? Jag vet inte om jag har sett henne i den posen, men det händer att folk tycker att vi är lite lika på bild. Vi har samma färger.
   Hoppas du mår bra!
   xx
   Tess