Jobb för M&S

Bilder från förra gången jag plåtade för M&S

Jag har helt seriöst världens träningsvärk i armarna i dag efter att ha burit på bebisarna i går.

De var så himla söta när de kom där med sina små knubbiga uppsträckta händer och ville bli burna så jag kunde inte säga nej, men jag svär att de hade bly i blöjan för de vägde så himla mycket mer än vad de såg ut att göra.

I dag jobbar jag en halvdag för M&S, vi börjar klockan 14.00 så det är ganska så skönt att jag får morgonen fri. Inga castingar heller, så jag ska äta en lång mysfrukost framför tvn innan jag börjar göra mig i ordning.

Myyys!

Bild från förra gången jag plåtade med Storksak

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Hej Tess! Jag har nästan precis fått reda på att jag fått ett internship jobb i London under sommaren. Så är därför i desperat behov av boende. Har du något tips/ kontakter på hur jag kan hitta boende ?

  2. Charlotte

    Hej! Du började för att tag sen att lägga upp bilder från olika jobb du gjort (tror det tom var i bokstavsordning) Kommer du att fortsätta med detta? Tyckte nämligen att det var väldigt roligt att se.
    Tack för en väldigt intressant och givande blogg 🙂