På väg till en plåtning

Hej kompisar!

Jag sitter och väntar på tåget på väg till en plåtning för Storksak, vi ska fota väskor. Det är galet kvavt i dag, det skulle inte förvåna mig om de skulle börja åska när som helst.

Nya sandaletterna är på.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Christina

    Åh vad fina sandalerna var på!

    Jag har en fråga som är lite off topic – Jag ska nämligen till London i en eller två dagar i sommar med min pojkvän. Jag har läst dina guider till London och fått massa tips på bra aktiviteter och restauranger. Tack! Men jag undrar vad du skulle föreslå för något att se/göra och äta om du skulle lägga upp en dag? Det blir ju ofta mer intensivt än om man har några dagar/weekend.

    Tack för en superfin blogg!