Gårdagskvällen på Wall

Det var så himla roligt igår, vi började med middag hemma hos Cecilie och hennes trevliga pojkvän i deras väldigt fina lägenhet på söder.

Efter det krigade vi oss in på Stures och Wall. Shit vilken kö det var! Vi var nära på att ge upp flera gånger, men när vi väl var inne var det sjukt kul. Jag älskar Wall, det är så skönt att få vara utomhus och slippa svettas. Däremot så är det alldeles för många cigaretter, det är ett under om jag inte har några brännmärken på mina kläder i dag. Men det var bra drag och jag träffade massor med vänner jag inte har sett på 100 år.

Vid 03.00 kände jag att det var dax att gå och bytte om till platta skor och travade hem. Jag ska flyga i dag, så jag är glad för det beslutet nu.

Nanna var kung i baren och drog in alldeles för många drinkar…där har jag nog anledningen till min huvudvärk i dag.

Tjejerna på middagen.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. måste ni köa, trodde ni skulle slippa förbi kön? Inga illa menat alls, tänkte bara att de är så det fungerar i stockholm

    1. Hej Nina!

      Haha, nja alla måste väl köa mer eller mindre när det är busy. Vi är inte så diviga av oss så det gör ingenting. 🙂
      kram