Lite bilder från bröllopet

Hej kompisar!

Här får ni se lite fler bilder från bröllopet, jag lägger inte upp några på brudparet eftersom det känns lite privat och jag har inte frågat dem om lov. Men däremot är det lite bilder på mig och min familj.

Nu har vi vaknat här ute på Ekerö och ska bege oss in till stan. Brudparet låter mig låna deras lägenhet medan de är på bröllopsresa, så jag ska ta med mina väskor dit. Tyvärr åker Garth tillbaka till London för att jobba i dag, men jag stannar ända till på söndag.

Först på schemat står glass med Isabelle och Marina på något mysigt glasställe.

Systrar på båten, vi fick champagneflaskor med sugrör, skummade mycket men det var mysigt.

Brudparet fick ta den snabba båten

Jag och min stiliga papps

Pappa var tvungen att dra Garth i slipsen för att få honom att bli lite kortare haha

Maten och vinet var jättegott, men dessertvinet var godast.Jag lyckades på något sätt att få två glas.

Inne på Fejan

Jag hittade min fina vän Denise bland gästerna.

Det dansades hela natten. Det var både efterfest och efter efterfest och baren dubblade sitt tidigare rekord i försäljning. Det kan man kalla ett riktigt party! Tack Carro och Fredrik för en underbar dag+kväll+natt+morgon!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Ida Marie

    Men herregud så vakker du var! Fantastisk sminke, huden og øynene er spesielt fint! Hvilke produkter brukte du? Blir superglad for tips 😉 Klemmer

  2. Christine

    Hej Tess! Du har sån fantastisk hy, vad har du för foundation, rouge och concealer här? Och på läpparna? Vet att du har skrivit om hur du sminkar dig för längesen, skulle hemskt gärna vilja ha instruktioner på det igen 🙂