Stackars Garth

I går vid klockan 7 på kvällen sa Garth, som inte ens har varit hos en läkare under de 2 åren jag har varit tillsammans med honom, att han nog behövde åka in till akuten.

Snacka om att man blir skraj då, han som är Herkules och aldrig blir sjuk. Så vi hoppade in i en taxi och som tur var behövde vi inte vänta allt för länge ute i väntrummet innan de kunde se honom. Men jag tänkte verkligen på hur många små barn som kom in under tiden vi satt i väntrummet, det var allt från brännskador, till jätte sjuka små krakar. Sen var det förstås de vanliga byggarbetarna som fallit av stegar och så klart cyklister, eftersom det händer väldigt mycket olyckor som involverar cyklister och motorcyklister i London.

En annan sak jag tänkte på var hur läkarna sprang runt i vardagliga kläder, Garths läkare hade på sig en liten sommarklänning, riktigt snygg, det är så ovant att se då man i Sverige är så van vid en rock eller de gröna/vita scrubsen. Här var det svårt att se vem som var vem.

Nu var det ingenting allvarlig fel på min karl som tur var, han behövde bara lite penicillin. Han hade jättekul med blodtrycks och pulsmätar -maskinen och pillade på allting i hela rummet, så nu vet jag hur det är att gå till doktorn med ett barn haha.

När vi kom ut så var klockan 23.00 och vi var döhungriga, men som tur var så var El Metro tapasbar i Fulham Broadway öppet. De har så galet goda tapas och Garth blev mycket gladare efter att få mat i magen.

När det kommer till killar så fixar god mat alla krämpor!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Med vad var det för fel på honom? Imponerande att vara så sjuk att man måste åka in på akuten och sen äta stor middag ute på restaurang.

  1. Hej Maria!
   Han var inte sjuk, utan hade mer ett konstigt ont i magen.
   kram
   Tess

 2. Tur att det inte var något jätteallvarligt 🙂